Oglaševanje

Medijski hiši Radio Capris in Radio HIT sta v drugi polovici leta 2014 pričeli sodelovati s svetovalnim podjetjem MultiBrand Media International - MBMI iz ZDA, ki mu po vsem svetu zaupajo največje medijske hiše. Radio Capris in Radio HIT sta tako pridobila potrebno znanje in izkušnje, s katerimi lahko brez težav nastopita na zahtevnem radijskem oglaševalskem trgu, kjer se vsak dan soočata s potrebo po učinkovitih in ustvarjalnih rešitvah za oglaševalce in poslušalce. 

Veterani radijskega programiranja in oglaševanja, kot so Bill Pasha (nekdaj CBS, Entercom, American Radio Systems, itd.), David Pearlman (nekdaj COO CBS Radio, Arbitron, RAB USA), Mary Jo MacLaughlin (redni profesor strateškega planiranja in kvalitativnega managementa na Southwest Florida University), ter Robert B. Deduš (svetovalec medijskim hišam po Evropi in na Bližnjem vzhodu), so poskrbeli za podporo in svežino v oglasnem ter programskem prostoru obeh medijskih hiš. 

Izkušnje, znanje in učinkovitost takšne podpore so za oglaševalce in poslušalce tako Radia Capris kot Radia HIT zelo koristne. S tem sta obe radijski postaji postavljeni ob bok podjetjem, kot sta InfoNet in Radio Center, ki se s tovrstnimi svetovalci obkrožata že dobro desetletje. 

Sicer pa so rezultati sprememb že slišni tako v programu kot tudi v pristopu do oglaševanja. V letu 2016 pa imata obe radijski postaji v načrtu nekaj udarnih akcij, s katerimi bosta zagotovo dosegli še večjo prepoznavnost v slovenskem radijskem prostoru. 

Kot dosedanji ali bodoči oglaševalci lahko računate na to, da boste prejemali najboljše oglaševalske rešitve, povsem prilagojene slovenskemu prostoru in podprte z raziskavami trga, navad kupcev in glasbe.

Med drugim bo v letu 2017 na voljo kar nekaj dogodkov za oglaševalce, v okviru katerih bodo strokovnjaki za radijsko oglaševanje in programiranje odgovarjali na vaša vprašanja ter vam s praktičnimi primeri pokazali, kako lahko s pravilno uporabo in umestitvijo radijskega oglasa dosežete vrhunske prodajne rezultate.

 

CENIK VOLITVE 2017

PRAVILA ZA IZRABO PROGRAMSKEGA ČASA ZA PREDSEDNIŠKE VOLITVE 2017

 

 

Kako nas slišijo?

FM frekvence, mobilna aplikacija in preko spleta.

Imaš še več vprašanj? Potem se obrni na naše oglasne in prodajne svetovalce in z veseljem ti pošljemo najugodnejšo ponudbo, s katero bo tvoj oglas dosegel željeni rezultat:

marketing@radiohit.si ali 01 72 19 420

 

 

Mnenja poslušalcev