Hit napovednik - aktualna ponudba

Spremljaj napovednike in dogodke v Ljubljani in širši okolici. 


Kje se dobro imeti? 
Kje se naužiti dobre glasbe? Pa kje si ogledati odlično predstavo?
Kam odpeljati vaše najmlajše?
Pa kje se zabavati s celotno družino?

  


RUSKA DAČA Ljubljana
Ste kdaj pomislili, da je včasih dovolj en sam dogodek, morebiti le en sam trenutek v tem dogodku za navdih, ki ga potrebujete? Za tisti čarobni splet občutkov, ki zaznamujejo vašo pot in ostanejo v spominu vse življenje. Vabljeni na najlepše trenutke, ki ustvarijo glasbeni koncert, odrsko predstavo, stand-up komedijo in še mnogo drugih doživetij. Da jih ujamete zase.

https://www.ruska-daca.si/vila/dogodki/

Ruska Dača
Zgornje Gameljne 18, 1211 Zgornje Gameljne

vila@ruska-daca.si
+386 590 747 92 (9h-12h)
+386 68 646 148 (12h-21h)

 

Koncert pod zvezdami
Klapa More-Split, četrtek, 28. Julij, ob 19.00

Klapa More-Split deluje vse od leta 1996. Nastopali so na številnih koncertih v Evropi, ZDA, Kanadi, v Avstraliji, Novi Zelandiji, v Braziliji, Južnoafriški republiki, v Čilu. Kljub pestremu mednarodnemu koncertiranju, pa so največ nastopov do sedaj imeli prav v Sloveniji, kjer je Klapa More-Split izjemno priljubljena. V svojem programu imajo klasične dalmatinske pesmi, popularne popevke, prirejene za štiriglasno petje, pa tudi lastne avtorske skladbe. Pri petju jih spremljata kitara in mandolina.

(Nadomestni koncert za Klapo Skala 7. julij, 2022, vstopnice, kupljene na Ruski dači, veljajo tudi za Klapo More-Split)
Vstopnice: 23 €
Koncert je na prostem!
Vstopnice lahko kupite preko Eventima ali v kavarni Ruske dače (vsak vikend med 10.00 in 18.00)

 


Komedija pod milim nebom
Mala terasa, nedelja, 21. avgust, ob 19.30

Humorne knjižne uspešnice pisca nedeljskih blogov Kamenka Kesarja, ki bralce spravljajo v salve smeha! Izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik sta skočila v čevlje zaljubljenih zakoncev in navdušujeta z zakonskimi, žgečkljivimi zapleti, Obeta se čudovit gledališko – glasbeni dogodek. Dva v enem. Kajti poleg zabavnih prigod obeh igralcev, vas bodo navdušili tudi pevski vložki Eve Boto in njenega banda. Da si odpočijete od smeha in prepustite prijetni glasbi. Eva pa vas bo s svojo skupino zabavala tudi po tem, ko se bodo zgodbe zaljubljenih zakoncev že razpletle. Uspešnica, ki kar traja in traja.
Vstopnice: 23 €
Prizorišče se odpre ob 19.00
Vstopnice lahko kupite na spletni strani Špas teatra: https://spasteater.kupikarto.si/ ali v kavarni Ruska dače (vsak vikend med 10.00 in 18.00)

 

 

KINO NA PROSTEM, Arboretum, VOLČJI POTOK

 

 

vohunska komedija / OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire / režija: Nicolas Bedos / scenarij: Jean-François Halin, Nicolas Bedos po romanih OSS 117 Jeana Bruca / igrajo: Jean Dujardin, Pierre Niney, Fatou N'Diaye, Natacha Lindinger, Gilles Cohen, Wladimir Yordanoff / 2021, Francija, Belgija / distribucija: Cinemania / 117' / IMDb

Potem ko pade v gnezdo vohunov v Kairu in se izgubi v Riu, se tajni agent 117 poda na reševalno misijo v črno Afriko. Vohunska parodija z Jeanom Dujardinom v glavni vlogi (Sean Connery do zadnjega manšetnega gumba in šarmantnega nasmeška) je nasmejala občinstvo na zaključni projekciji lanskega festivala v Cannesu.

TAJNI AGENT 117: IZ AFRIKE Z LJUBEZNIJO
OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire
vohunska komedija
Petek, 29. 07. 2022
ob 21:00h
Arboretum, Volčji Potok

 

 


komedija / El buen patrón / režiser: Fernando León de Aranoa / scenarij: Fernando León de Aranoa / igrajo: Javier Bardem, Almudena Amor, Manolo Solo, Sonia Almarcha / 2022, Španija / distribucija: Fivia / 120' / IMDb

V pričakovanju obiska komisije, ki bi njegovemu podjetju lahko podelila nagrado za odličnost, se lastnik podjetja za proizvodnjo industrijskih tehtnic trudi pravočasno rešiti morebitne težave svojih delavcev. Eden od letošnjih kandidatov za tujejezičnega oskarja.

DOBRI ŠEF
El buen patrón
komedija
Sobota, 30. 07. 2022
ob 21:00h
Arboretum, Volčji Potok

 

 

 

Ostali dogodki:


Ponedeljek, 15. avgust 2022
20,00, Bad Religion
Cvetličarna, Ljubljana

Četrtek, 25. avgust 2022
Črna Loka Metalfestival 2022
Škofja Loka

Sobota, 8. oktober 2022
21.00 Andrea Bocelli
Dvorana Stožice, Ljubljana

Sobota, 26. november 2022
20.00 Andre Rieu
Dvorana Stožice, Ljubljana

 

VESELICE:

Petek,29. julij, 2022, Moravče
19.00 Moravška noč in kmečki praznik Skupina Tequila

Četrtek, 18. avgust 2022
19.00 Naklo, Podbrezje, veselica Mambo kings

Sobota, 20. avgust 2022
19.00 Naklo, Podbrezje, veselica Modrijani
19.00 Kamniška Bistrica, Stahovica, veselica, Ansambel Saša Avsenika

 

DOBRODELNI KONCERT: 

Dobrodelni koncert Viljem Julijan je največji tovrstni dogodek v podporo malim borcem v Sloveniji in je izredno odmevna in prepoznana dobrodelna prireditev na nacionalni ravni. Je ponosen glas otrok z redkimi boleznimi in njihovih družin – je zlat žarek upanja, ljubezni, sočutja in podpore.
Letošnji koncert bo 16. septembra 2022 v pdata-relepih Križankah v Ljubljani, na njem pa bodo nastopili priznani in izjemni glasbeniki Omar Naber, Nina Badrić, Nuša Derenda, Ansambel spev, Darja Gajšek, Rebeka Dremelj, Marko Vozelj, Saša Lendero, Prifarski muzikantje, Zvita Feltna, Vili Resnik, Miki Vlahovič, Bepop, Sabina Cvilak, Dejan Dogaja in SoulGreg Artist.


Redke bolezni so izredno hude, večinoma žal neozdravljive in pogosto smrtonosne bolezni, ki povzročajo huda življenjsko ogrožajoča zdravstvena stanja, invalidnost ter veliko stisk in trpljenja malih bolnikov in njihovih družin (npr. cistična fibroza, prirojene srčne napake, otroški rak, spinalna mišična atrofija, bulozna epidermoliza…).

Društvo za pomoč otrokom z redkimi boleznimi Viljem Julijan
Ulica skladateljev Ipavcev 11, 3230 Šentjur
T: 041/552-433
E: drustvo@viljem-julijan.si
W: www.viljem-julijan.si
F: https://www.facebook.com/DrustvoViljemJulijan
TRR: SI56 0400 1004 6911 032, Matična št.: 4107870000, Davčna št.: 98136399

 

OSTALI DOGODKI: 

2. 4. - 29. 10. 2022 Gallusovo nabrežje
ARTish je enkratna priložnost za ogled in nakup zanimivih umetniških del različnih ustvarjalcev ter preživljanje časa v krasni družbi kreativnih ljudi!

ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011, s štiri dnevnim dogajanjem v zapuščenem podhodu Ajdovščina v Ljubljani. Od tega dne dalje s projektom ARTish nadaljujejo s svojim poslanstvom, da od meseca marca, ko tradicionalno začenjajo sezono v Kinu Šiška, pa do konca meseca oktobra, vsako nedeževno soboto na Gallusovem nabrežju ob Ljubljanici postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki umetnost vsakodnevno živijo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu.

 

Vedno radi povabimo tudi v Kamnik

Kamnik, mesto v naročju Kamniško Savinjskih Alp, velja za eno najlepših mest v Sloveniji. Daleč nazaj je bilo to cvetoče trgovsko mesto, kjer so imeli sedež andeški grofje z Bavarskega. Tisti čas je bil Kamnik glavno mesto dežele Kranjske. Na to obdobje nas še vedno spominja čudovita arhitekturna dediščina.

https://www.visitkamnik.com/sl/top-atrakcije/kamnik

 

ŠE VEČ DOGODKOV :  Karantanija.com :: Napovednik

 

Če bi radi objavili kak dogodek, pišite na  renata.radiohit@outlook.com ali renata.smesnjavec@radiohit.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.radiohit.si/si/ekipa/program/renata-smesnjavec

 

 

Galerija slik

cvetoči Arboretum

cvetoči Arboretum Če bi radi objavili kak dogodek, pišite na renata.radiohit@outlook.com ali renata.smesnjavec@radiohit.si

cvetoči Arboretum

Večerna glasbena čarovnija v ŠKOFJI LOKI

Večerna glasbena čarovnija v ŠKOFJI LOKI