Tri zgodbe, trije novi voditelji!

Najti dobrega in karizmatičnega radijskega voditelja, ni lahko. A nam je uspelo! Predstavljamo vam tri izjemne nove radijce, ki vam bodo vsak dan polepšali jutro in popoldan.

JAKA PETERKA 

Fant brez dlake na jeziku in z vedno različnima paroma obutve.

On je tisti, ki že kar nekaj časa kroji jutra poslušalcev radia Hit v Hitovi Budilki. S svojim svežim, mladostnim in včasih tudi malce odbitim pristopom poskrbi, da se vaš dan začne prijetno, neobremenjeno in predvsem z dobro glasbo za vse generacije. Zdaj še toliko bolj, saj mu od oktobra naprej dela družbo Aida. Domžalčan, tudi vokalist skupine Imset, ki že uspešno zaseda slovenske odre, ljubi tudi tatuje. 

AIDA

Dekle z jeklenimi živci in odličnimi kuharskimi sposobnostmi!

Je zagotovo tisto dekle, ki vam bo zjutraj zlezla pod kožo in vas prebuja skupaj z Jako v jutranji Budilki. Je nova, čisto sveža, živahna in energična študentka, ki dela magisterij iz smeri Medijske študije in popularna kltura. Njeno zgodbo je najprej krojila televizija a zdaj ko je sedla v radijski studio pravi, da se ne bo več ločila od radijskega mikrofona. 

Pridružite se Aidi in Jaku vsak delavnik v Hitovi Budilki, od 6h do 10h dopoldan!

 

RUDI

Voditelj z največjo glavo in najboljšim smislom za humor!

Rudi je v resnici Rudolf. In še Heinrich. Tudi Rudi je nov na radiu Hit, spremlja vas na poti domov iz službe. Odbit kot je, ne more biti niti minute pri miru in niti sekunde tiho. Zato smo ga morali še posebaj pripraviti na popoldansko delo, kjer je vsem poslušalcem bistvo dobra glasba in pametne informacije. Rudi je zabaven in živahen, zelo rad se pogovarja s poslušalci ali kliče naključne ljudi ter se malce pozabava z njimi. Ja, Rudi je tisti, ki zna polepšati dan!

Zabavajte se z Rudijem vsak delavnik od 14h do 18h!

 

Galerija slik

Jaka in Aida vas prebujata ob jutrih!

Rudi se za vas trudi!