Veseli december je v studiu radia Hit gostil kar prek 150 estradnikov!

Na Radiu Hit se je zaključil, tako imenovani, Veseli december, ki je v studio v Domžale pripeljal kar prek 150 estradnikov iz cele Slovenije. Bili so veseli, toplega vzdušja, sproščeni in vzneseni, in vse to z veseljem prenesli tudi na poslušalce.

Ker smo v dobrodelni akciji Podari medvedka prejeli toliko igrač in tudi hrane, smo prvi, do vrha poln kombi, v skladišče Anine zvezdice že odpeljali.  Drugi kombi (in morda še eden) potuje tja v teh dneh.

Poseben poudarek je namenjen igračam z osebnimi sporočili vseh estradnikov, ki so nas obiskali, saj so misli globoke, čustvene in izredno pozitivne. Verjamemo, da bo marsikateremu otroku to posebno darilo veliko pomenilo. Naj grejo »osebna darila« v prave roke!

In kako bomo na radiu Hit odštevali zadnje dni, ure in sekunde do novega leta? Čisto drugače! Odštevali bomo s kar 1.000 naj hitov vseh časov! Torej tik pred polnočjo bo to zvenelo takole: »Do novega leta nas loči še 5 hitov...«. To bo čisto posebno in čisto radijsko praznovanje novega leta, v stilu hitov, v stilu radia Hit. Ja, drugače bo. Zabavno. Z najboljšo glasbo. Zato le ostanite na frekvencah radia Hit, čaka vas samo najboljša glasba in skoraj nič govora! Pa srečno!

 

Če bi radi objavili kak dogodek, pišite na  renata.radiohit@outlook.com ali renata.smesnjavec@radiohit.si