RSS Facebook

Janšev govor sovražen?

13. Feb 2013 Oddaja: Aktualne zgodbe

avdio 3


Komentarji

3
Kritik30, 13.02.2013 ob 09:10

Govor Janeza Janše je bi primer sovražnega govora, ampak ni bil edini, tudi Repe ga je imel v Dražgošah in še kdo bi se našel. Ne zagovarjam nobene strani ampak vsak sovražni govor, poziv k nasilju ali kakršno koli zaničevanje drugače mislečih je potrebno obsodit.
Smo ena država in en narod in čas je da se stvari iz polpretekle zgodovine pusti tam, sicer se bomo okoli tega vrteli v nedogled.
Še nekaj bi pripomnil: vsi ki kličete na Budilko, imate pravico izrazit svoje mnenje, pozabljate pa, da imajo lahko tudi drugi drugačno mnenje. Čedalje več nestrpnosti je v družbi, ker tako komunikacijo podpirajo politiki, kar je narobe, to ni bistvo Demokracije.

zvezdica, 13.02.2013 ob 08:05

Ker je Jansa imel sovrazni govor je pa sedaj kriv radiohit oz. le ta razdvaja Slovence. V bran lahko povem, da ima ta radio toliko raznovrstnIH tem, poleg tega pa sledi dnevnem dogajanju.Jansa kot predsednik vlade mora .vedeti kako oblikuje svoje govore, da se bolj ne razdvaja ljudi. Pa zombiji, pa kritiko na demonstracije,ki se spontano odvijajo na ljubljanskih ulicah in se bi lahko nastevali.

Al68, 13.02.2013 ob 07:55

Sram vas naj bo, s takimi anketami razdvajate ljudi, 90% anket je naperjeno proti desni strani!!!! Preimenujte se v rdeči radio in uživajte še naprej .... Jaz vas z današnjim dnem ne poslušam več!


Za komentiranje se morate prijaviti.


Marketing:

01/72 19 420

marketing@radiohit.si

© 2014 Radio Hit, Vse pravice pridržane!   klepetalnica   pravna obvestila1