RSS Facebook

Politični trojček

19. Feb 2013 Oddaja: Aktualne zgodbe

avdio 2


Komentarji

2
zvezdica, 20.02.2013 ob 06:13

Normalno bi bil odstop celotne vlade. Jansa bi moral odstopiti takoj po ugotovitvah protikorupcijske komisije. Poleg tega ne spostuje sodisca, posluzuje se ponizujocih izjav tako za svoje politicne nasprotnike,kot tudi za demonstrante na ulicah po Sloveniji kadruje nesposobne ljudi iz svoje SDS. Ostale stranke pa tudi niso sposobne skupnega dogovora. Pri nas je postalo vrednota,da lazes,krades, nisi delal v nobeni sluzbi razen politicni in in si lahko predsednik na vodiln ih mestih v drzavi ali v parlamentu.

Mazi, 19.02.2013 ob 19:47

Težko je razumeti, da tisti ki se v telefonskih javljanjih sklicujejo na "zdravo pamet", v veliki večini podpirajo Velikega vodjo. Po enem letu Janša ni naredil nič drugega kot (še bol) razklal narod, napovedal razprodajo Slovenije in v vse službe podtaknil svoje zveste vojščake. Niti ne mislim da je vsega kriv Janša. Nikakor. Krivi so tudi vsi tisti ki mu držijo štango in računajo na drobtinice z vladarjeve mize. Vsi Vizjaki, Viranti, Gorenaki, Černači in podobni, bi morali že zdavnaj odtopiti in se umakniti z vsek javnih funkcij. Natanko tako kot so Janez in njegovi zahtevali od prejšnje vlade.
Če se gremo poštenje, potem se pejmo poštenje za vse po vrsti. Začeti pa je treba na vrhu, in to na trenutnem vrhu, ne pa da "bomo najprej razčistili kaj so počele vlade od leta 1993 naprej", tako da bo za sedanje klike zmanjkalo časa in volje, do takrat pa bo Slovenija d.o.o. že globoko v stečaju.


Za komentiranje se morate prijaviti.


Marketing:

01/72 19 420

marketing@radiohit.si

© 2014 Radio Hit, Vse pravice pridržane!   klepetalnica   pravna obvestila1